Beauty

Top 3 rujuri favorite

March 6, 2018

 

În ultimele luni colecția mea de rujuri s-a îmbogățit considerabil. Am avut perioade în care rujul roșu la ocazii speciale și un nude de zi cu zi erau mai mult decât suficiente. Acum? Prea multe nuanțe și prea puține zile!

Am testat diferite branduri, cele mai lăudate produse, rezistente, pigmentate, iar astăzi vă povestesc despre preferatele mele.

1. MAC – Faux

Rujul ăsta e absolut demențial! Are o culoare elegantă și foarte ușor de purtat, nu pot să-mi imaginez un make-up la care să nu meargă. În ceea ce privește rezistența, nu e wow, însă eu îl folosesc aproape zilnic împreuna cu creionul într-o nuanță ușor mai închisă Whirl. Finish-ul este ușor mat, iar textura super lejeră.  Pentru o culoare mai intensă aș opta pentru un lip stain din gama Rettro Matte, mult mai rezistentă. (90 lei)

2. Sephora Cream Lip Stain 01

Previzibil, nu? 🙂  Always red! Ăsta e rujul care nu ar trebui să lipsească din nicio trusă de make-up basic. E roșul perfect, super pigmentat, pe care nu-l pot aplica pe fugă sau cu pensula pe care o are. Am nevoie de ceva timp și de o pensulă specială. Îmi place foarte tare și textura lejeră pe care o are, nu aș putea să o compar cu un alt ruj mat. Am citit pe bloguri că ar rezista 6-8 ore, însă mi se pare exagerat pentru orice ruj. La mine ține destul de bine, însă dupa ce mananc îl raplic în centrul buzelor. Roșul trebuie să fie perfect, nu? (58 lei)

3. NYX – Soft Matte – Istanbul

După ce Lingerie m-a dezamăgit din cauza texturii, am descoperit gama Soft Matte de la NYX. Mult mai lejeră și aproape la fel de rezistentă, nu usucă deloc buzele. Nuanța care m-a cucerit de la prima purtare și care iși merită locul în topul preferatelor este Istanbul, un roz pudrat super feminin pe care-l port foarte des. (~32 lei)

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *