Beauty

Summer in a box #Summerisyours

June 18, 2018

Când am văzut prima dată cutia asta pe Insagram nici nu m-am mai întrebat ce conține, pur și simplu mi-a luat ochii. Sunt graphic designer, totuși! 🙂

Ideea e simplă, Notino o creat un summer box în ediție limitată care conține cam tot ce ai nevoie pentru a lua cu tine în vacanță. Cutiuța colorată conține atat produse full size, cât și mini-uri. Recunosc, nu sunt o mare fană a mini-urilor, pentru că îmi place să testez un produs în nenumărate rânduri până să-mi fac o părere, însă pentru vacanță sunt soluția ideală. De obicei ajungeam să renunț la produse pentru că nu aveam suficient spațiu, dar de când am descoperit utilitatea mini-urilor iau cu mine și ce nu am neeaparată nevoie.

Am fost tare bucurasă să descopăr că printre cele 17 produse sunt unele pe care îmi doream de mult să le încerc, dar și unele dragi mie, precum măștile exfoliante de la L Oreal sau serumurile Vichy și Lancome. Summer box-ul este disponibil în ediție limitată pe aoro.ro și costă 86 de lei.

Măștile coreene sunt foarte cunoscute și îndrăgite, dacă le-ați încercat sunt sigură că știți de ce. Box-ul contine o mască de față tip șervețel și una de buze care arata funny, ambele de la Korika. Nu am încercat niciun produs al acestui brand și sunt tare curioasa. Exfoliantul cu zahăr de la L’Oreal e unul din preferatele mele.

Vichy mineral 89 vine într-un recipient de 5 ml, suficient cât să ajungă pentru o săptămână departe de casă. Mini crema La Roche-Posay are SPF 50 și finish mat. SpiriTime Fruity – cremă de mâini(10 ml) și pastă de dinți MEDIBLANC (10 ml).

Gelurile de duș mousse de la NIVEA sunt printre preferatele mele datorită texturii pe care o au. Pensula de la BrushArt inclusă in SummerBox e cea pentru fond de ten și produse lichide. M-am bucurat mult să descopăr șamponul de la Bioderma, îmi doream de mult să-l încerc, însă pentru că părul meu e destul de dificil am tot amânat. Cei 50 de ml ajung pentru toată vacanța, pentru amândoi chiar. 🙂

Eșantioanele de parfum sigur nu o să reziste până la vacanță. Fie, recunosc! Unul e deja în geantă. 🙂 Calvin Klein OBSESSED her & him și Calvin Klein CK One.

Ser iluminator Lancôme Advanced Génifique, Fond de ten Lancôme Teint Miracle, Cremă multi-corectoare Lancôme Visionnaire.

Notino a lansat și un beach bag super instagrammable, parcă o și văd plină de nisip și uitată sub un sezlong. Geanta o puteți achiziționa de aici cu 50% reducere folosind codul nbs50ro. E super încăpătoare și se asortează la orice ținută. Good job Notino, good job! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *