Food | Lifestyle

Si totusi, unde mananci un burger bun in Bucuresti?

November 14, 2017

Lăsând dieta la o parte și toate promisiunile că de mâine nu mai mănanci prostii, ia spune-mi, tu știi pe cineva care poate să reziste în fața unui burger? 🙂

VIVO Food Bar

Dacă ești iubitor de burgeri sigur ai auzit de Vivo. Restauranul este foarte lăudat pentru minunățiile cu multe calorii și își merită din plin faima. Am fost de câteva ori, iar dacă aș fi găsit loc de fiecare dată când am sunat pentru o rezervare, probabil m-ar fi trecut pe lista de clienți fideli. Burgerii sunt foarte buni, însă cartofii cu usturoi sunt…divini! Îmi place că ai din ce alege, iar locația arată foarte bine. Cu toate că vă recomand sincer să mergeti la Vivo, localul are câteva minusuri pe care le-am sesizat ori de câte ori am mers și pe care sper că le vor rezolva: ventilația (iarna când este full ai senzația că nu poți respira acolo)  și faptul că de cele mai mult ori mi s-a spus că pot ocupa masa doar până la o anumită oră și am mâncat “pe fugă”.

burger bucuresti vivo

R.I.B.S – ROMANIAN INSANE BARBEQUE & SAUCES

Este un restaurant pe care l-am descoperi recent și trebuia neeaparat să vă spun și vouă! Deschis de câteva luni în Centru Vechi la parterul hotelului Old Town Boutique, m-a cucerit de la prima vedere! Spun vedere pentru că locația este superbă, iar când am ajuns să gust din preparate.. oh! Coastele sunt vedeta meniului și sunt absolut delicioase, gătite sub toate formele: cu barbeque, pane, cu fasole, au chiar și supă de coaste. In ceea ce privește burgerii, meniul e făcut pentru toate gusturile: curcan, pește și clasica vită. Cel mai mare plus pentru R.I.B.S? Preparatele nu sunt foarte grase, nu rămâi plin de grăsime și nu ai senzația că ai mâncat cât pentru toată săptămâna. Good job R.I.B.S!

burber bucuresti

South Burger

Ăsta e printre blocuri, la mine în sectorul 4 și zău că prima dată nici nu am vrut să merg. Păi dacă îmi stric dieta, măcar să o stric la Vivo, nu? Locația este destul de mare și arată foarte bine, iar terasa e perfectă pentru zilele de vară când ai manca ceva bun, dar nu vrei să traversezi tot Bucureștiul. Meniul cuprinde o selecție de salate și paste, dar vedetele meniului sunt burgerii. Am mers acolo cu așteptări de burgeri “de cartier”, însă se ridică la nivelul celor din restaurantele populare. Îmi place atenția pe care o acordă detaliilor și personalul foarte prietenos. Partea și mai bună? Fac livrari, deci pot să mă bucur de un Krusty ori de câte ori sunt pregătită să înfrunt vina care o să urmeaze.

burgeri bucuresti

Un alt loc care merită menționat este SIMBIO, și acolo am mâncat niște burgeri buni, dar am uitat să le fac poză – da!! atât de foame îmi era. Am în plan și un top al preferatelor, însă pentru a-l realiza trebuie să vizitez și Switch.eat și Buffalo, restaurante despre care am auzit că au burgeri buni.

Diva, diva, dar totusi tu unde mananci un burger bun in Bucuresti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *