Beauty

Despre ingrijirea parului – Rowenta Premium Care Brush & Straight

December 25, 2017

Din geanta mea de călătorie nu lipsește niciodată placa, iar dacă ar fi să aleg un dispozitiv care mi-a schimbat viața aș spune fără să clipesc: placa de păr.

Despre asta vreau să vă vorbesc azi, îndreptatul părului concurează cu băutul cafelei sau mâncatul de ciocolată la ore târzii, pur și simplu nu pot să renunț la asta. De pe la vreo 15 ani îmi îndrept părul aproape zilnic și evident că nu am început cu o placă performantă, sau cu o temperatură ok pentru părul meu. Știti voi, 230 de grade, zlinic.

Cu timpul am început să investesc mai mult în sănătatea părului: atât produse profesionale, o placă cu inveliș protector, feon performant și produse termoprotectoare, cât și timp să mă informez despre îngriirea corectă, ce temperatură e potrivită părului meu moale.

M-am bucurat mult când am descoperit Rowenta Premium Care Brush & Straight, are încorporată pe una din plăci o perie specială și face îndreptatul părului o operațiune mult mai rapidă. Nu știu voi, dar pentru mine orice minut scutit dimineața înseamă mai mult somn. 🙂 Pe lângă economia de timp, pentru că nu trebuie să mai pieptăni fiecare șuviță în parte, peria oferă un plus de volum.

Trebuie să recunosc că, până să o încerc, abia investisem într-o placă nouă, de care eram tare încântată și la care nu ma gândeam să renunț, însă peria încorporată mi se pare o inovație care ușurează foarte mult tot procesul.

Tot datorită periei încorporate, temperatura la care se îndraptă părul este mai mica, ecranul digital permite setarea 130-200 grade. Eu am trecut de la 210 grade, cat setam placa veche, la 180 și rezultatul este același. Gama Premium Care pune accent pe sănătatea părului,  Cahmere Keratin impreuna cu generatorul de ioni protejează părul și ii oferă strălucire. Plăcile mobile se încălzesc rapid, în doar 15 secunde, iar datorită auto-off -ului după 60 de minute se închide singură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *