Beauty

Review: Fardul pentru sprancene Melkior

August 18, 2017

Înainte să cumpăr un nou produs îmi place să citesc review-uri. Îmi doream de mult să încerc fardul pentru sprancene Melkior, însă nu am reușit să găsesc niciun review. Așa m-am hotărât să comand paleta și să scriu chiar eu unul, indiferent dacă îmi place sau nu.

Peripețiile sprâncenelor mele au început prin școala generală, când m-am decis că dacă am învățat să mă dau cu rimel mă pot pensa singură, evident că nu a fost așa. Am folosit foarte mult timp creionul de sprâncene, care după părerea mea este cel mai greu de aplicat. Markerul de la Douglas a fost și el mult timp în topul preferințelor mele datorită rezistenței pe care o are, însă fardul de sprâncene mi se pare cea mai bună variantă: rezistă, arată cel mai natural și marele plus: se aplică foarte ușor.

Review: Fardul pentru sprancene Melkior

Fardul pentru sprâncene Melkior vine în 3 nuanțe de maro și conține o pensulă mica, unghiulară. Imi plac foarte tare cele 3 culori pentru că sunt pigmentate și se aplică foarte ușor. Cea mai potrivită pentru mine este culoarea din mijloc, însă dacă le combin pe toate 3 efectul este mult mai natural.

În ceea ce privește rezistența fardul pentru sprancene Melkior este undeva între creion și marker. Dacă markerul se îndepărtează cu greu, fardul se șterge destul de ușor cu demachiant, însă rezistă cu succes o zi întreagă și arată mult mai natural.

Ce m-a surprins cel mai mult la acest produs este pensula. Mi se pare că simplifică foarte mult conturarea sprâncenelor și reduce semnifiativ timpul. Pensula mini din kit este disponibilă și in varianta normală, la următoaarea comandă o voi încerca.

Kitul cu cele 3 farduri și pensula mini este 53 de lei, însă dacă vă abonați la newsletter beneficiați de -20% la prima comandă. Eu cu siguranță voi recumpăra acest produs, însă îmi doresc să încerc și alte branduri.  Voi ce farduri se sprâncene ați încercat și v-au plăcut?

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *