Beauty

Review EOS – Sweet Mint

June 10, 2017

 

EOS ne-a dovedit tuturor ca Pinterest-ul este un instrument de marketing foarte important.  Stiam de acest balsam de buze cu mult timp inainte sa fie lasant in Romania si facea parte din categoria produselor pe care le vrei, dar la care nu ai acces. In 2016 Douglas a anuntat ca din portofoliul lor va face parte un nou brand: mult-doritul EOS.

Ce este EOS:

Evolution of Smooth este un brand American foarte indragit mai ales pentru unicitatea ambalajelor. In Douglas se gasesc balsamurile de buze si cremele de maini.

In ceea ce privese balsamul de buze formula este 100% naturala si 95% organica, iar toate produsele sunt lipsite de gluten si parabeni.

Review Eos:

Eu mi-am achizitionat varianta Sweet Mint si la ea am ramas. As incerca si alte variante ale balsamului de buze EOS, insa nu ma lasa inima sa renunt la senzatia fresh pe care mi-o da. Dupa aplicare este usor mentolant, senzatie ce se mentine destul de mult timp.

Imi mai place foarte mult si ambalajul. E mai usor de gasit prin geanta decat clasicul balsam de buze si mereu se gaseste cineva sa ma intrebe “auzi, ce e ala?” J

In ceea ce priveste hidratarea Sweet Mint hidrateaza, insa dupa parerea mea nu este o hidratare foarte  intensa. Textura pe care o are face din el genul de balsam pe care il poti purta o zi intreaga fara sa lase senzatia de uleios, ba chiar este foarte delicat si ofera o senzatie de proaspat.  L-am testat o zi intreaga, aplicandu-l ori de cate ori a fost nevoie si a lasat buzele foarte delicate.

Nu l-as recomanda pentru buzele uscate, crapate etc, insa cu siguranta l-as recomanda oricui are si vrea sa-si mentina buzele delicate si hidratate, fara a le incarca.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *