Beauty

Remodelare corporala: Cum sa slabesti exact acolo unde iti doresti

May 13, 2017

Azi vreau sa va povestesc despre ultima mea descoperire in ceea ce priveste silueta: slabirea localizata. De cateva luni incerc zi de zi sa mananc mai putin si mai sanatos. Dieta nu am tinut niciodata si nu am de gand, pentru ca stiu ca la mine ar functiona doar pe moment.  Problema mea cea mai mare este legata de acele zone unde se depun imediat toate dulciurile pe care le mananc si pentru care ma simt mereu vinovata.

De mica am fost complexata de soldurile mele. Oricat am slabit de-a lungul timpului nu au fost niciodata proportionale corpului meu, motiv pentru care pana nu demult purtam doar rochii cu o anumita croiala. Spun pana nu demult pentru ca in ultima luna garderoba mi-a fost invadata de rochiile alea dupa care tanjeam de foarte mult timp.

Solutia problemelor mele: slabire localizata

Conceptul de slabire localizata presupune diminuarea exact a acelor zone unde grasimea are tendinta sa se acumuleze. Pentru ca la sala nu reusesc sa ajung atat de des pe cat mi-as dori, am decis sa merg la un centru de remodelare coporala. Recunosc, un factor foarte important a fost si timpul in care rezultatele incep sa apara.

Fetele de la Keiko Slim Spa mi-au recomandat slabirea localizata cu tehnologie de tip laser. Nu va speriati, tratamentul a fost foarte confortabil si a avut rezultate peste asteptarile mele. Aparatul se numeste Zentisse si foloseste o tehnologie tip laser de ultima generatie care topeste straturile de grasime.

Confortul si siguranta in timpul tratamentului de slabire localizata

Cum am ajuns la salon am pus inevitabila intrebare: O sa doara? Ei bine, nu a durut absolut deloc, mai mult, a fost confortabil si relaxant. Tratamentul este non-invaziv si nu presupune niciun fel de contraindicatii sau recomandari post-tratament.

Cum functioneaza SlimLight Laser-ul Zentisse

Cele 12 paduri mi-au fost plasate exact acolo unde aveam nevoie, avantajul acestui echipament este ca trateaza o zona extinsa a corpului.  Eu am decis sa le pun pe solduri, abdomen, coapse si maini. Sedinta a durat 30 de minute, iar rezultatul mi s-au parut uimitoar, mi-a sculptat silueta si mi-a redus vizibil pana si coapsele.

Pentru un tratament complet si cu rezultate maxime se recomanda 2 sedinte/saptamana timp de  3-6 saptamani.  Echipamentul trateaza exact acele zone unde exercitiile fizice nu dau rezultate si se concretizeaza prin pierderea a minim 1 cm/sedinta, mergand pana la 2-4 cm in zona abdominala.

Eu am facut 2 sedinte pe saptamana timp de o luna si sunt foarte multumita de rezultate. Cu siguranta as fi transpirat luni intregi la sala pentru un rezultat similar si cum vara e atat de aproape, rezultatele super-rapide sunt cu atat mai bine-venite.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *