Beauty

3 produse pe care le-as lua cu mine pe o insula pustie

May 18, 2018

Despre favoritele lunii s-au scris sute de pagini virtuale care au umplut internetul și mă gândesc că nu vreți încă un post de genul ăsta. Dar ce să fac cu produsele alea pe care le iubesc? Ei bine, le iau pe o insulă pustie. Pe lângă telefon, baterie externă cu număr nelimitat de încărcări, crema cu SPF și un munte de ciocolată, uite primele 3 produse la care mă gândesc atunci când vine vorba de favorite.

 Sweet Peach – Too Faced

Talentul de a blandui bine fardul încă nu m-a lovit și recunosc că machiajul ochilor mi se pare cea mai grea parte. În timp, mi-am dat seama că folosind o pensulă și o paletă bună, jumătate din treaba e deja făcută.

Sweet Peach are 18 culori superbe, pe care, într-un ambalaj individual, probabil că nu le-aș fi ales niciodată. Când nu ești tocmai expert în ceea ce privește machiajul pleoapelor, paletele ready to use sunt alegerea cea mai bună. Se combină foarte ușor între ele și rezistă cu succes o zi întreagă, chiar și fără primer. Eu am făcut o pasiune pentru 2 din cele 5 nuanțe mate: Puree și Summer Yum, astfel încât fac parte din machiajul meu basic. De când am paleta asta, le-am folosit foarte puțin pe celelalte.

Pantene – 3 minute miracle

Am văzut produsul ăsta la Ioana Grama acum ceva timp și am zis să-i dau și eu o șansă. 3 minute miracle este un balsam-mască de păr ce poate fi utilizat la fiecare spălare. Cum v-am mai spus și o să o fac de fiecare dată când recomand un produs din categoria hair care, mă confrunt cu un păr ars de placă, dar cu tendință de îngrășare.

Balsamul este puternic hidratant, eu l-am introdus în rutina mea de îngrijire și-l folosesc o dată la câteva spălări, însă cu un păr uscat/normal ar face minuni la fiecare utilizare. E puternic hidratant, lasă părul lucios si mătăsos, fără a-l încărca. Ca un tips, e important să-l clătiți foarte bine. De când am descoperit 3 minute miracle am renunțat la toate celelalte măști pe care le foloseam înainte.

 

Cuticle Oil + ORLY

Pur și simplu iubesc produsul ăsta! Îl am pe birou și îmi încep fiecare dimineață cu el! Hidratează cuticulele întreaga zi, nu mai este nevoie de reaplicare și înmoaie pielea inestetică. Cuticle Oil + e îmbogățit cu ulei de portocal și miroase demențial! Îl mai aplic înainte să-mi curăț unghiile, pentru a împinge mult mai ușor cuticulele. E produsul perfect pentru a-ti păstra manichira perfectă o perioadă mai îndelungată, bineînțeles dacă îl reaplici cu regularitate, asta e cu adevărat provocarea… 🙂

Sunt curioasa, care sunt primele 3 produse la care vă gândiți, când vine vorba de favorite?

  1. Hai ca mi-ai starnit curiozitatea cu acel balsam de la Pantene! Nu sunt o fana a produselor, foloseam intr-un timp si apoi am uitat de ele. AM sa ma uit dupa el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *