Nails

ORLY Breathable: Lacurile care trateaza si coloreaza

April 18, 2017

rt

ORLY Breathable este noua descoperire in materie de unghii despre care o sa va povestesc azi.

Am avut o lunga perioada oja semipermanenta pe care pur si simplu o iubesc, insa am decis sa acord unghiilor mele o pauza si sa le las sa respire. Nu am rezistat mai mult de o saptamana pana sa le colorez, dar pentru ca erau foarte moi am cautat un tratament care sa dea rezultate rapide.

Asa am descoperit noile lacuri-tratament de la Orly care imi permit sa colorez unghiile in timp ce ele beneficiaza de tratament. Perfect, nu?
Ce-mi place cel mai mult la aceste lacuri este rezistenta lor. Pe langa tratament, formula All-In-One contine atat baza cat si top, nemaifiind nevoie de nimic altceva.

ORLY Breathable – culori

Lacurile Breathable vin in 18 nuante care mie imi plac foate mult si din care mi-a fost foarte greu sa aleg doar trei: (in ordine) Happy & Healthy, Pamper Me, si Light As A Feather

ryy
Culorile sunt foarte pigmentate si se aplica usor datorita pensulei foarte stufoase. Eu aplic 2 straturi si voilà, gata manichiura!

Tehnologia de la baza lacurilor Breathbale este similara cu cea a lentilelor de contact si permite unghiilor sa respire. Dupa ce am folosit o saptamana Pamper Me unghiile mele sunt mult mai tari si nu se mai exfoliaza.

ORLY Breathable – formula tratament

Ce-mi place cel mai mult la Orly este ca pun pret pe sanatatea unghiilor. Toate formulele lor sunt lipsite de DBP, toluen sau formaldehida, iar recent am descoperit ca si lacurile semipermantente Orly – Gel Fx sunt imbunatatite cu vitaminte, ceea ce ma face sa mi doresc sa revin si mai repede la oja semi!

By the way, stiati ca Jeff Pink fondatorul Orly este cel care a creat Manichiura French? 🙂

Mai multe detalii despre lacurile de unghii ORLY gasiti  aici

659

rrt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *