Beauty

ONLINE SHOPPING TIPS: De unde sa iti iei produsele de make-up favorite la cel mai mic pret

September 18, 2017

Hello girls, azi povestim despre un subiect care ne atinge pe toate: shoppingul de cosmetice. Produsele de beauty constituie o parte importanta din bugetul meu lunar și sunt sigură că și din al vostru. Îmi place să testez, să încerc noi produse și sunt mereu la curent cu ce apare nou, cu favoritele youtuberițelor, dar și la vânătoare de reduceri. Așa am descoperit câteva site-uri de unde îmi pot achiziționa  produse de make-up la prețuri cât mai mici.

Site-uri de unde iti cumperi produse de make-up la cel mai mic pret

The MakeUp Shop

Pe The Makeup Shop sunt câteva branduri pe care le găsești destul de greu, mai ales dacă nu ești din București. NYX, Sleek, Real Tehniques și Boys’n Berryes sunt cele mai cunoscute, iar Milani, Lioele, Glazel Visage si EcoTools sunt branduri care promit. Prețurile sunt foarte bune, iar în categoria Promoții sunt mereu produse la reducere. Transportul este 12 lei, iar pentru comenzile de minim 180 de lei este gratuit.

Eu sunt o mare fană a rujurilor Boys’n Berryes, mi se par foarte rezistente și ușor de purtat pentru că nu usucă buzele și nu dau senzația că “strâng”. Real Tehniques nu cred ca mai au nevoie de nicio introducere, pensulele lor sunt foarte populare, rezistente și au un preț bun. Sleek este și el un brand îndrăgit, recent mi-am cumparat Eyelinerul gel Ink Pot si vă spuneam uimită am fost de rezistența lui. Surprinsăa am fost și de pensulele de la EcoTools, care recunosc că nu m-am așteptat să fie cine știe ce, însă sunt foarte bune.

Aoro by Notino

Nu cred că există pasionată de cosmetice sau parfumuri care să nu fi auzit de Aoro. Siteul are o multitudine de branduri și produse la prețuri foarte mici. Recunosc, parfumuri nu am comandat niciodată, însă am comandat câteva produse de make-up. Ce am aflat de curând este că au o secțiune dedicată ofertelor speciale, unde sunt adăugate periodic promoții de tip cadou la o anumită sumă sau număr de produse. De exemplu, în perioada aceasta dacă alegeți produse Maybelline în valoare de peste 62 RON beneficiați de 33% reducere. Super, nu? 🙂

Mai multe detalii și oferte curente găsiți aici

Elefant.ro

Îmi aminesc că acum cațiva ani Elefant era siteul pe care intram să-mi cumpăr carti, țin minte cum mă bucuram când găseam o carte și de 3 ori mai ieftină decât in librării. Acum magazinul s-a dezvoltat atât de tare încat oferă o gamă largă de produse cosmetice. NOTE Cosmetics este un brand care există de ceva timp în Romania, dar de care eu nu știam până să apară și pe Elefant. Highlighter lor e pur si simplu genial, au prețuri ok și o gamă largă de produse.

Marionnaud.ro

Lanțul de magazine Marionnaud este prezent în cateva mall-uri, însa din păcate nu în cele de lângă mine, unde obișnuiesc să merg cel mai des. Îmi place siteul lor pentru că au constant reduceri, sunt 100% sigură că produsele sunt orginale și au prețuri ok. Dacă vă place The Balm e bine să știți că pe Marionnaud.ro găsiți cele mai mici prețuri pentru acest brand.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *