Beauty

Dare to be you: noutăți de la NOTE Cosmetics România

August 26, 2017

Dare to be you! Nu sunt genul de om care să debordeze de încredere în sine și nu am fost niciodată, dar lucrez intens la asta. Țin minte că eram în școala generală când citeam tot felul de reviste pentru adolescenți care te învățau să îți accepti defectele și să le privești ca o modalitate de a fii special. Atunci priveam toate lucrurile astea ca pe niste bulshit-uri, încercam atât de tare să ascund părțile care nu imi plăceau la mine încât mă concentram aproape numai pe ele și uitam de restul.

Cum spuneam, nici acum nu sunt un om care are multă încredere în el, însă încerc să îmi depășesc fixatiile, să îndrăznesc mai mult, să-mi depășesc puțin câte puțin temerile. Nu cred în cărți de autoeducare, în scrieri care îți dau universul peste cap și îți schimbă viața. Ce fac? Păi azi îndrăznesc să port o rochie care îmi place, dar care are un stil pe care nu am curajul să-l adopt, mâine port o culoare îndrăzneață de ruj… Cam așa s-a întâmplat și cu rujul ăsta genial pe care l-am primit, însă pe care nu îndrăzneam să-l port.

NOTE Cosmetics Romania este un brand de cosmetice pe care le puteam găsi pâna nu de mult in Constanța(Maritimo) și în București (mall Băneasa), iar acum sunt disponibile și pe Elefant.ro. Portofoliul NOTE Cosmetics Romania include o mare varietate de produse, de la rujuri, mascara și fond de ten la o colecție simpatică de lacuri de unghii. În ceea ce privește prețurile, acestea sunt foarte accesibile. Ce m-a atras prima data a fost ambalajul simplu și modern, nu stiu voi dar eu pun mare preț pe ambalajul unui produs.

Am testat rujul Dark Whine din gama Mattemoist Lipstick care m-a impresionat de la prima purtare. Pentru mine, cel mai important aspect al unui ruj este rezistența, mai ales că sunt genul de om care mereu ronțăie ceva. Nuanța Dark Whine este una îndrăzneață, diferită de ceea ce aleg să port în mod obișnuit. Îmi place că îmi schimbă cu totul look-ul și cu siguranță îmi dă mai multă încredere în mine.

Pentru makeup am folosit:

Fond de ten Double Wear – Estee Lauder

Anticearcăn Mac Pro Longwear

Mascara Better Than Sex Too Faced

Pudră matifiantă Douglas Mattifying Powder

Eyeliner KIKO Eye Marker

Eyebrows Melkior paletă trio

Pudră de obraz Radiant Air Touch Finishing Powder

Pudră iliminatoare Mary Lou-Manizer

Ruj Mattemoist Lipstick nuanța Dark Whine

 

 

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *