Beauty

Noutati de la Boys’n Berries

April 14, 2018

Boys’n Berryes e un brand tare drag mie, aș putea să compar produsele lor cu unele duble, triple la preț, iar calitatea să fie aceeași. Iar asta vine de la un om cu o doză serioasă de snobism, pentru că tind să apreciez mai mult produsele pe care ajung să dau mulți bani.

Sunt un om simplu, văd o drăgăloșenie pe Instagram, trebuie neeaparat să o am. Așa a fost și cu burețelul de la Boys n Berries, l-am tot văzut și îl aveam în wishlist de mult, însă nu mă înduram să-l comand din loialitate pentru the Real Beauty Blender, care mi se pare genial. Ce-i drept, am mai încercat câțiva bureței, nu mi-au plăcut deloc și m-am resemnat.

Boys’n Berries – EggBerry Makeup Sponge

Îmi place tare mult! E aproape identic cu originalul în ceea ce privește textura, e moale, își dublează volumul atunci când e umed și e foarte delicat la aplicare. Nu absoarbe mult produs, iar scobitura pe care o are ușurează foarte mult aplicarea concealer-ului. EggBerry este disponibil pe themakeupshop.ro la 29 lei, față de the Real Beauty Blender (Sephora, 79 lei).

Boys’n Berries – Flick Pro Liquid Eyeliner

Dacă sunteți fani al acestui tip de aplicator, atunci Flick Pro e alegerea perfecta. Eu recunosc, îl prefer pe cel tip stilou, reușesc să îmi trasez mult mai repede eyelinerul. În ceea ce privește rezistența, l-am purtat până seara și arăta impecabil. Un plus este culoarea, un negru foarte intens și pigmentat. Big like Boys’n Berries!

Boys’n Berries – Lie To Me Pro Camouflage Liquid Concealer

Concealer-ul e produsul de make-up la care sunt cea mai pretențioasă. Lie to me are o textură lichidă, lejeră și o acoperire medie, atunci când e aplicat într-un singur strat. Eu am nuanța Fair și e foarte deschis, însă nu mă deranjează pentru că aplic puțin fond de ten peste, iar tenul este luminat și uniformizat.

L-aș recomanda pentru un ten uscat sau pentru ridurile din jurul ochilor, acolo unde tinde să se strângă anticearcanul.

Boys’n Berries – All Day Matte

Rujurile All Day Matte nu mai au nevoie de nicio introducere. Cum v-am mai spus, nu cred în rujuri care rezistă impecabil de dimineață până seara, însă All Day Matte nu are nevoie de prea multe retușuri. Sunt pigmentate și ușor de purtat pentru că nu se pietrifică pe buze și nu le usucă. Aplicatorul e unul din preferatele mele, iar nuanțele disponibile, chiar daca nu foarte multe, sunt foarte purtabile. Eu am 3: Red Sonja (jos), Chastity și Silhouette pentru care am făcut o pasiune.

 

Ați încercat produsele Boys’n Berries? Eu sunt mare fan The Makeup Shop, am multe comenzi de la ei, de la pensulele real Techniques, Ecotools, până la Milani şi Sleek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *