Events | Fashion

Noua colectie PANDORA: DO FOREVER

July 24, 2017

Stiti deja ca am facut o pasiune pentru bijuteriile PANDORA si va puteti imagina cu cat entuziasm am deschis newsletterul care anunta noua colectie PANDORA. Ta-daaa! 30 iulie este ziua internationala a prieteniei, iar brandul celebreaza, cum altfel decat prin intermediul unor bijuterii absolut minunate.

DO Forever este colectia Pre-Toamna 2017 care cuprinde  bratari textile cu sir dublu, charmuri cu tematica prieteniei si nu in ultimul rand 5 pandantive elegante si girly, perfecte pentru petrecere. Eu am pus deja ochii pe PETRECERE –  pandantivul sampanie care cu siguranta o sa-mi completeze bratara. Vezi aici noua colectie PANDORA.In ceea ce priveste colectia Toamna-Iarna 2017, Instagramul ne-a anuntat pe toti ca este gata, odata cu petrecerea PANDORA de la Gargantua #KSLF.

DO WONDERFUL – Autumn/Winter 2017 Collection

Noile bijuterii sunt inspirate de formele şi tonurile anotimpurilor reci, exprimate printr-o contopire unica de nuanţe metalice si modele geometrice. Colectiile de Toamna-Iarna reprezinta combinatia perfecta intre minimalism si glam, intre sofisticare si un aer romantic, transpuse in bijuterii finisate manual, realizate din metale veritabile si create cu grija, atentie şi drag de catre cei mai iscusiti maestri bijutieri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *