Beauty

Mermaind look: suvite cu Colorista Hair Make-up

August 6, 2018

Fac parte din categoria oamenilor pentru care schimbarea culoarii părului, chiar și cu jumătate de nuanță deloc sesizabilă, e tragedie generală. Prietenele mele trec cu zâmbetul pe buze de la blond-șaten-negru, la culori îndrăznețe, în timp ce gândul de a face experimente pe păr e departe de mine. Acum că știți cât de deschisă sunt la nou în ceea ce privește podoaba capilară, înțelegeți cât m-a bucurat lansarea L’Oreal Colortista Hair Make-up.

L’Oreal Colortista Hair Make-up

Gama Colorista există de ceva timp pe piață cu produse de tip spray, șampon, vopsea, iar acum L’Oreal a lansat o inovație în ceea ce privește colorarea părului: machiaj pentru păr.

Colorista Hair Make-up vine în 20 de nuanțe, 10 pentru părul șaten și 10 nuanțe dedicate blondelor. Ce este cu adevărat minunat la produsele acestea e că sunt foarte pigmentate și colorează părul, însă rezistă până la prima spălare.

Important de menționat este că nu păteaza hainele sau pielea. Eu mi-am dorit să îmi colorez mâna pentru conceptul pozei și îmi făceam girji că o să-mi păteze unghiile. Ei bine, s-a dus imediat cu apă!

Cum se aplică:

Se aplică șuviță cu șuviță, pe părul spălat și uscat. După aplicare, se întinde cu un pieptăn, iar culoarea se fixează cu uscătorul. La mine a durat 10 minute tot procesul.

Ce mi-a plăcut:

• Produsul are o textură asemănătoare fondului de ten, ceea ce face aplicarea foarte ușoară. Îmi era teamă că nu o să pot obține efectul de gradient, trecerea ușoară de la o culoare la alta, însă a ieșit mult mai bine decât mă așteptam!

• Evident, mă gândeam că nu o să dispară după spălare, însă culoarea s-a luat uniform.

• Nu mi-a uscat părul

• Look-ul a fost gata în 10 minute, câteva șuvite te schimbă total.

• Mi se pare formula ideală pentru cele care nu își doresc o schimbare permananetă, am promis că o să încerc și roșcatul și movul!

• Culorile sunt destul de pigmentate încât să se vadă nuanța exact ca în poza de prezentare, chiar și pe părul șaten

Eu am folosit nuanța #dirtypinkhair, produsele se găsesc în DM și costă în jur de 35 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *