Beauty | Travel

Mare, soare, plaja Sensiblu

July 5, 2018

De Marea Neagră mă leagă sute de amintiri. Oriunde în lume aș visa să ajung, măcar un weekend rezerv în fiecare vară pentru Constanța, să mă bucur de marea de care mă despart doar 2 ore jumătate.

Zilele trecute am plecat, împreuna cu o armată de beauty bloggers, spre plaja Sensiblu din Mamaia. M-am bucurat că am fost o gașcă atât de mare, m-am simțit exact ca în excursie. Și da, am reușit să mă relaxez, să mă deconectez pentru o zi de la task-uri și deadline-uri.

Plaja Sensiblu, situata în apropierea Cazinoului este foarte frumos amenajată, diferită de modul în care se prezintă plajele de pe litoralul nostru. Pe lângă șezlonguri, clasicul beach bar, găsiși și un imens tobogan gonflabil pentru copii. Ce o face cu adevărat specială este cornerul dedicat îngrijirii și protecției pielii. Specialiștii Sensiblu vă așteaptă toată vara cu sfaturi de skincare, vă ajută să alegeți produsele de protecție solară potrivită nevoilor voastre, pe care le puteți testa gratuit în zona special amenajată.

Un alt motiv pentru care să alegeți plaja albastră este muzica, crede-ți-mă pe cuvant! O zi întreagă m-am bucurat de un playlist foarte bine ales, în timp ce fetele energice din gașcă au participat la diversele activități organizate pe plajă: volei, yoga, pilates.

Produsele pe care le puteți testa aparțin brandurilor precum Apivita, Avène, L’erbolario. M-am bucurat să văd și copii care ascultă cu interes sfaturile specialiștilor Sensiblu. E important să conștientizăm că pentru un bronz frumos, sănătos și de durată, e important să folsim produse pentru protecție solară.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *