Beauty | Nails

Manichiura profesionala la tine acasa – Giveaway ORLY

December 2, 2017

Nu știu voi cum sunteți, însă pentru mine e un adevarat chin când trebuie să merg să mă tund, vopsesc sau să-mi fac unghiile pentru că nu reușesc deloc să ma sincronizez cu programul liber al salonului. Trebuie să recunosc că sunt destul de pretențioasă în ceea ce privește manichiura și mi se întamplă să nu îmi placă forma, modul de aplicarea al lacului, produsele care se folosesc sau pur și simplu saloanele care fac o treabă bună sunt mult prea departe de casă.

De ceva timp am ales să îmi fac unghiile singură, însă pentru a obține o manichiură la fel de rezistentă ca cea de la salon am nevoie de produse profesionale.

De ce ai nevoie pentru o manichiură profesionala la tine acasă?

– o bază – Bonder
– un top –  Glosser 
– o crema hidratanta de maini –  Rich Renewal
– buffer & pilă
– o nuanta simpatica de oja – eu am ales DAZZLE

Să vă povestesc puțin despre produsele pe care le-am ales și cum am ajuns la ele. Dacă stau bine să mă gândesc, acum câțiva ani manichiura mea era echivalentă cu să mă dau cu ojă, pentru că doar asta făceam.

Primul pas pentru o manichiură rezistentă este baza. Foarte mult timp am ignorat acest pas și m-am gandit că topul face toata treaba, iar baza este doar o protecție suplimentară pentru unghie. Cand am început să folosesc Bonder am descoperit că manichiura rezistă mai bine dacă folosesc baza+lac, decat daca folosesc lac+top. Combinația celor 3 este ideală și reprezintă o manichiură completă. Despre Bonder v-am mai povestit si aici , este baza nr 1 în lume și trebuie să o încercați să vedeți de ce.

Glosser este topul meu preferat de la ORLY și conține de 2 ori mai mult potențiator de luciu decăt un top clasic, iar rezultatul este similar cu al unei oje semipermanente. În primele 2-3 zile unghiile sunt atât de lucioase încât toata lumea mă întreaba dacă am semi.

Crema hidratantă este un factor foarte important pentru a-ți păstra manichiura perfectă, iar în lupta contra cuticulelor joacă un rol esențial. Am renunțat la Victoria’s Secret și alte creme pe care le foloseam doar de dragul mirosului (chiar o să scriu un articol despre produse pe care nu le recomand) și am început să folosesc creme puternic hidratante. Gama Rich Renewal este dedicată saloanelor și centrelor SPA, însă varianta mini este perfectă pentru a o lua oriunde în gantă.

Pentru o manichiură rezistentă e farte important și să alegem un lac de calitate. ORLY este un brand care pune mare accent pe sănătatea unghiei și pentru asta merită un big like. Formulele lor sunt lipsite de formaldehide, parabeni și toulen. Lacurile de unghii rezistă foarte bine și vin într-o paletă largă de nuanțe pe care o puteți vedea aici

Și pentru că îmi doresc să testați și voi produsele ORLY vă aștept pe Instagram cu un giveaway. Va puteti inscrie aici până pe 5 decembrie.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *