Beauty

Too Faced Cocoa Contour – REVIEW

November 21, 2017

Dacă aș fi sinceră cu mine aș recunoaște că de cele mai multe ori mă las “păcălita” de ambalajele drăguțe, iar ăsta e unul din motivele pentru care am făcut o pasiune pentru Too Faced. Când mi-am luat paleta asta am plecat de acasă hotărâtă să mă întorc cu Hoola, pudra bronzantă de la Benefit. Am văzut-o în atât de multe filmulețe și articole încât trebuie neeapărat să o încerc. Cum astrele nu s-au aliniat și a apărut în calea mea standul Too Faced, am plecat din Sephora tare mândră de noua mea paleta cu miros de ciocolată: Cocoa Contour.

Ce mi-a plăcut cel mai tare la această paletă? Miroase genial și e super girly! Confecționată dintr-un carton dur, Too Faced Cocoa Contour conține: 2 pudre bronzanteo pudră deschisă și una iluminatoare, oglindă și o mini-pensulă. Din câte am văzut este disponibilă în două variante: clasică, cea pe care o am eu și o variantă mai dark.

too faced cocoa contour review pareriPreferata mea este Dark Cocoa, cea mai închisă pudră. Are o tentă de portocaliu-gălbui care arată foarte bine pe ten și îl încălzește, probabil și pentru că seamănă destul de mult cu nuanța părului meu. Nu mă pricep la ton și subton, însă de acum o să îmi caut numai pudre bronzante ușor portocalii! Îmi place că este foarte pigmentată și rezistă foarte bine întreaga zi. Dacă o găsesc separat cu siguranță o voi lua!

Cea de-a doua nuanță închisă este Medium Cocoa. Imi place că este mai puțin pigmentată decât Dark Cocoa și o pot folosi pentru umbre. Este o nuantă rece, perfectă pentru conturing. Imi place foarte mult combinația dintre cele două.

Și Light Cocoa îmi place tare mult! E un iluminator mat perfect pentru zona de sub ochi. De când am paleta l-am folosit pentru a fixa anticearcănul, luminează foarte bine și nu încarcă tenul. Mi se pare că finish-ul este foarte diferit față de clasica pudră.

Am ajuns și la fardul iluminator Pop of Light care este un big no. Nu îi înțeleg rostul și aș fi tare curioasă să văd dacă cineva a reușit să facă ceva cu el. Este foarte prăfos și conține niște particule foarte mari de sclipici care arată dubios pe ten, se întinde și te umpli pe toată fața de sclipici. Un alt lucru care nu îmi place deloc este că nu formează o peliculă luminoasă și nu luminează zona unde este aplicat. (pentru swatch am insistat foarte mult)too faced cocoa contour review pareri

Pensula este tare drăgășasă și fluffy, dar perii foarte lungi nu oferă precizie în aplicare. Eu am scos-o din paletă și nu o folosesc. În ceea ce privește ambalajul este dur și rezistă în porfardul din geantă, este magnetică și o poți lua oriunde cu tine. Prețul paletei este în jur de 180 de lei și o găsiți exclusiv in Sephora.

În concluzie probabil că aș recumpăra paleta pentru Dark Cocoa și pentru fardul alb, însă cu siguranță o să testez și altele. Voi ați încercat-o?

make it happen blog by raluca drugan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *