Beauty

Dezvaluie frumusețea și lasă-te răsfățată cu Elmiplant Multi Collagen

May 11, 2018

Tu cum iți dezvălui frumusețea?

Frumusețea începe cu skincare! Totul începe cu skincare! Un ten sănătoas și atent îngrijit înseamnă baza un make-up perfect, încredere în tine și frumusețe care iese prin pori. Mă pot limita cu ușurință la 2-3 produse basic de make-up, dar când vine vorba de îngrijirea pielii sunt mult mai atentă și selectivă.

Elmiplant Dezvăluie Frumusețea printr-o campanie dedicată gamei Multi Collagen, astfel make-up artiși si hairstyliști vă așteaptă pe 11 si 12 mai la Beauty Box-ul Elmiplant amplasat in Mega Mall. Vă invit să vă lăsați răsfățate cu sesiuni gratuite de înfrumusețare și să testați produsele din gama Multi Collagen.

Beauty Boxul îl găsiți la etajul -1, lângă Carrefour și puteți beneficia de sesiunile gratuite între orele 12-20.

Prin aceasta campanie, Elmiplant își propune să le încurajeze pe românce să iși dezvăluie și accepte frumusețea naturală, cea care vine din interior, și să își evidențieze acele trăsături care o fac cu adevarat frumoasă.

Cum iți dezvălui frumusețea naturală?

Skincare! Skincare! Skincare! Pentru mine, frumusețea naturală înseamnă o piele îngrijită și multă încredere în tine.

Dacă vă doriți să încercați produsele Multi Collagen vă invit să vă înscrieți la concursul de pe facebook sau insgaram și puteți câștiga unul din cele 5 seturi de produse care conțin crema de zi, crema de noapte și serul cu colagen de care sunt sigură că a-ți auzit, pentru că îl îndrăgește toată lumea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *