Beauty | Hair Care

Despre ingrijirea parului – Lorveen Argan Oil

October 23, 2017

Când vine vorba de îngrijirea părului sunt mereu pusă în temă și la curent cu toate trucurile, pentru a-mi îngriji corect podoaba capilară. Poți să ai cel mai frumos machiaj și cel mai cool outfit, dacă părul nu stă așa cum trebuie, bad day, nu ai ce face!

Am încercat zeci de produse, atât drugstore cât și produse profesionale. Nu pot să spun că mă bucur de o moștenire genetică prea fericită, am părul rar și foarte subțire, la care mai adaug și vopsea, placă, fixativ. La un asemnea tratament mă simt datoare să-i acord o atenție deosebită și să investesc mult timp în îngrijirea lui.

LORVEEN este brandul de produse profesionale dedicate părului, care face parte din portofoliul Helenika, împreună cu SEEVENTEEN, Radiant și Trendy.

Gama Argan Oil este ideală pentru părului vopsit sau uscat, însă poate fi folosit și pe un păr normal. Al meu este gras, însa folosesc de câteva ori pe săptamână produse cu hidratare intensă, pentru că uscandu-l cu feonul și îndreptândul foarte des are nevoie de hidratare. Uleiul de argan face minuni cu podoaba capilară, eu vi-l recomand atât în măștile home made cât și produse care îl conțin în cantitati subsanțiale.

ȘAMPONUL ȘI BALSAMUL – LORVEEN ARGAN OIL

Cum spuneam, această gamă este recomandată părului uscat, vopsit sau normal.

Șamponul este mult prea nutritiv pentru părul meu sau are un conținut mai mare de ulei. Din câte știu, șamponul acționează pe scalp și de aceea este indicat să ne alegem șampoane potrivite pentru noi. Balsamul în schimb mi s-a potrivit foarte bine, l-am folosti o dată la două spălari și nu mi-a încărcat parul, am evitat foarte mult sa-l aplic la rădăcini pentru a nu-mi îngrășa părul. Nu îmi place deloc să-mi miroasă părul a șampon/balsam, însă rămâne un parfum foarte discret. După fiecare utilizare am rămas surprinsă de cât de ușor se piaptănă părul și de luciu pe care îl are.

MASCA ARGAN OIL

Masca din gama Argan Oil oferă părului un refresh. Daca vă confruntați cu un tip de păr aspru vă recomand să încercați aceast produs, cu siguranță veți vedea diferența. Îmi place că lasă părul foarte moale, însă nu îl încarcă și nici nu pare lipsit de volum. Pentru mine e un chin să-mi fac bucle după ce am folosit masca, efectiv nu vor să stea. Un alt plus este faptul că prima zi de la utilizarea măstii parul este vizibil mai luminos și strălucitor.

ULEIUL INTENSIVE CARE – ARGAN OIL

Uleiul este preferatul meu! Eu aplic o cantitate generoasă cu câteva ore înainte să îmi spăl părul și îl las să acționeze sau aplic câteva picături dupăa ce îl usuc. Rezultatul? Părul este strălucitor, mătăsos și are aspect de păr sanatos, care pentru mine este cel mai important. Are un miros fin și o textură care se absoarbe imediat. Eu îl aplic cam de 2 ori pe săptămână, însă se recomandă utilizarea lui zilnic, ca finish al coafurii.

Cel pe care îl am eu este Intensive Care, însa gama mai conține 3 produse de acest tip:  Ultra Light – ulei cu pulverizator , Sun Protection (un must pentru la vară!), și Daily Care, care cred că are o formulă asemănătoare cu cel Intensive Care, dar mai light.

Am citit review-uri foarte bune despre vopseaua Lorveen și sunt tare curioasă să o încerc, mai ales că sunt foarte pretențioasă selectivă în ceea ce privește vopseaua de păr. 🙂 Voi ați încercat produsele Lorveen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *