Beauty

Cum se aplica genele tip banda

January 3, 2018

Hello dragelor, sper că noul an vă găsește pline de energie și gata să bifați până la ultimul, lucrurile din wish list-ul pentru 2018.

Când mă pregăteam pentru petrecerea de revelion, adică mă chinuiam tare să-mi fac un make-up inspirat din tutorialele Anndreei Ali, m-a lovit o doză mare de curaj și m-am decis că e cazul să încerc genele false pe care le-am uitat într-un sertar. New year, new me, no?

Abia când le-am desfăcut mi-am dat seama că nu știu cum se aplică, sunt prea mari și habar nu am dacă trebuie să mă dau cu rimel înainte sau nu. După ce că mă super grăbeam, nici google nu mă ajuta prea mult cu un articol cap-coadă. Dar acum am studiat intens subiectul.

Cum se aplică genele tip bandă?

În primul rând, genele banda se aplică la final, după ce ați terminat cu make-up-ul ochilor. Aplicați un strat de mascara pe genele naturale, să susțina și să “umple”.

Cât despre lipici, cele de la Melkior pe care le am eu vin cu un adeziv alb, care se usucă transparent, însa eu aș spune albicios.

Primul pas este sa vă asigurați că genele pe care urmează să le aplicați au exact aceeași dimensiune ca genele voastre naturale. Dacă sunt mai lungi, tăiați cu o forfecuță din coltul exterior cât este nevoie. Atenție, e foarte important ca în colțul exterior al ochiului să pice exact pe genele voastre, dacă sunt mai lungi dau impresia de ochi căzut și arată vulgar.

După ce le-ați tăiat aplicați cu o scobitoare/băț de urechi o dungă de lipici pe banda interioară a genelor false, eu am pus o cantitate puțin mai mare pe extremități, pentru a nu se dezlipi. Așteptați câteva secunde ca lipiciul să devină “cleios” și sunt gata de aplicare.

Ei, aici e partea cea mai dificilă. Le puteți aplica cu mana sau cu o pensetă, cât mai aproape de baza genelor voastre. După aplicare, pentru că sunt noob, mi-a rămas ceva lipici inestetic deasupra lor, însă s-a rezolvat rapid cu eyeliner/fard.

Genele tip bandă se îndepărtează foarte ușor, trăgând cu grija de colțul exterior după ce le-ați tamponat cu o dischetă îmbibată în apă micelară sau demachiant fără ulei. E important să nu dormiți cu ele, nu le confudați cu cele fir cu fir care se aplică doar de profesioniști și se întrețin lunar. Genele bandă se folosesc la un party, event, shooting etc, după care se îndepărtează, se curăță adezivul rămas pe ele cu demachiant și voilà, sunt gata de utilizare.

Bonus, un pont din experiența mea de noob, puneți-le imediat în cutia în care au venit, eu le-am cufiulit pe ale mele și sunt numai bune de aruncat (de asta în poză e doar o geană, cealaltă arată ca un gândac).

Mie îmi place foarte mult rezultatul, dacă vă alegeți genele tip bandă de o dimensiune medie arată foarte natural. Eu sunt fan al celor fir cu fir, în sensul că o dimensiune decentă arată wow, însă nu am avut curajul până acum să le încerc, din iubire pentru genele mele naturale, pe care le vreau întregi.

  1. Am incercat de cateva ori sa imi gene, dar cred ca este important sa nu fie de plastic sau asa ceva…eu am o astfel de pereche si se vad cam..false :)))
    Cele de la Cupio si Melkior stiu ca sunt foarte apreciate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *