Beauty

Cosmetic Plant și Fundația Renașterea împotriva cancerului la sân – When have you checked yours?

July 2, 2018

Cancerul la sân nu e un subiect plăcut, eu, cel puțin nu aș vrea să-mi stric vibe-ul cu un astfel de subiect, într-o zi de vară când tot ce visez e o vacanță. M-am gândit că măcar pozele colorate o să vă atragă atenția.

Cancerul la sân este boala care face cele mai multe victime în rândul femeilor, cu toate astea, 90% din femei nu au facut niciodată un control medical pentru depistarea lui. Suntem in 2018, suntem independente, avem  grijă de ceilalți, de ce uităm să avem grijă chiar de noi?

Mă bucur să văd tot mai multe branduri care se implică în astfel de cazuri, mi se pare că iși conștientizează publicul și iși asumă cu maturitate rolul de a-l responsabiliza.

Cosmetic Plant a ales să se alăture luptei împotriva cancerului la sân, odată prin lansarea unei noi game de produse. Vitamin C Plus, noua gamă dedicată îngrijirii tenului a fost lansată în mai și timp de un an, Cosmetic Plant dontează 1 leu pentru fiecare produs achiziționat.

„Ingredientul de bază al noii game, Vitamina C Tetra, este o formă inovativă, extrem de stabilă și eficientă a vitaminei C clasice, cu un spectru larg de beneficii pentru piele, printre care se pot enumera: un puternic efect antioxidant, pătrunderea mai ușoară și rapidă în dermă și menținerea proprietăților pentru un timp îndelungat”, a afirmat reprezentanta companiei.

Bogate în Vitamina C și îmbogățite cu ulei esențial de portocală cu efect antiinflamator și tonic, produsele din gama Vitamin C Plus conțin până la 94% ingrediente de origine naturală.

Gama Vitamin C Plus cuprinde șase produse, printre care trei Creme antirid de zi diferențiate pentru categoriile de vârstă 30+, 40+ și 50+, un Ser antirid forte pentru zi și noapte cu textură de gel, un Ser antirid concentrat de noapte cu textură uleioasă și o Apă micelară.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *