Beauty

The Perfect Match with L’Oreal True Match

February 14, 2018

Trebuie să recunosc că highlighterul este produsul de make-up pentru care am făcut o pasiune în ultimul timp. Nu aș vrea să număr cate iluminatoare am în trusa de make-up, cert e că îmi place să încerc produse noi, iar un highlighter lichid era exact ce îmi lipsea.

True Match Liquid Highlight este un produs relativ nou, apărut anul trecut. Vine in 3 nuanțe: Icy Glow varianta cea mai deschisa, rozul soft pentru care am optat eu, Golden Glow – auriu și Rose Glow – varianta rose-gold. Am ales Icy pentru că este albicios, iar finish-ul este mult mai fresh.

Ce mi doresc de la un iluminator este un glow intens, insă fara a-mi transforma machiajul intr-unul de nuntă. La prima impresie mi s-a parut mult prea intens pentru pomeții mei, dar textura foarte fluidă îl face ușor de aplicat și de mixat pe ten.

Are un sidef intens, însă datorită culorii l-aș încadra în categoria iluminatorelor discrete. Îmi place că oferă un look fresh, luminos, fără a încărca tenul. Textura fluidă mi se pare varianta mai light a celui pudră. În ceea ce privește rezistența, nu l-am testat niciodata o zi întreagă singur, însă sub spray-ul de fixare L’Oreal Infallible rezistă cu succes până seara.

Imi place să-l aplic întâi pe mana, pentru a-l putea doza și a-l întinde pe toată suprafața pensulei. Odată cu iluminatorul am luat și pensula Setting Brush de la Real Techniques, pe care o iubesc pur și simplu. E pensula pefectă pentru highlighter, îngustă și stufoasă. Mai am un set de la acest brand, le-am spălat de 100 de ori și sunt intacte.

Iluminatorul a ajuns rapid în lista de preferate, îmi place să-l port datorită texturii, e versatil și rezistă până seara exact acolo unde l-am pus. Atat highlighterul, cât și pensula individuala le găsiți pe Aoro by Notino. PONT: Între cele două produse e perfect match!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *