Beauty

#BiggerChristmas și online shopping

December 12, 2017

Pe cât de mult mă prinde spiritul Crăciunului, pe atât evit să merg în mall sau magazine, unde sunt toți oamenii cu dorința de a cumpăra cadouri și de a se așeza la cele mai lungi cozi. După câțiva ani în care  le-am lăsat pe ultima sută de metri, m-am învățat minte, iar anul ăsta le-am cumpărat din timp, online. Parcă nu îmi venea să cred că e jumătatea lui decembrie și eu am totul gata împachetat. #BiggerChristmas this year!

Chiar sunt genul de om care se străduiește mult atunci când face un cadou. Poate pentru că urăsc când primesc ceva nasol și nu reușesc să mă prefac, mă cuprinde un sentimet de vină că nu am reușit să îmi ascund mutra de ,,credeam că mă cunști mai bine de atât ” sau poate pentru că mă bucură să văd reacția atunci când dăruiesc ceva.

Am avut timp să caut, să compar și să găsesc exact ce iși doresc cei pe care vreau să-i surpind. Am fost tare norocoasă să găsesc o mare parte din cadouri pe Aoro by Notino  , au o gamă largă de parfumuri, cosmetice și produse de make-up. Seturile cadou special gândite pentru perioada aceasta și ofertele speciale sunt un indiciu atuci când nu ai nicio idee ce să alegi.

Și cum am fost cuminte și m-am încadrat în buget, mi-a scăpat în coș și ceva pentru mine. 🙂 Îmi doream anticearcănul de Maybelline Age Rewind de ceva timp și mereu amânam să-l cumpăr. Pe Aoro by Notino are un preț pe care nu ai cum să-l ratezi. Am rămas surprinsă de el, mie mi se potrivește foarte bine și a înlocuit cu succes Pro Longwear-ul de la MAC.

Cum cele mai frumoase cadouri ți le faci singur, setul ăsta de la Vichy e exact ce-mi doream! Ideallia era in wish-list de mult, iar cutia în care vine e atat de Christmasy încat nu am putut să-i rezist. O să-i fac un review separat unde o să vă povestesc mai multe despre ea. Atât vă spun: i love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *