Beauty | Beauty on a Budget

Beauty on a budget: Trendy

July 19, 2018

Make-up-ul poate fi o pasiune foarte costisitoare, însă în ultimii ani brandurile drugstore au început să facă produse din ce în ce mai bune și mai aproape de cele high end. De SEVENTEEN știm toate, pentru unele a fost o dragoste adolescentină, eu recunosc că visam la produsele lor atunci când eram  încă mult prea mică pentru rimel. Trendy este un alt brand din portofoliul lor, cu produse drugstore asemanatoare.

Mi-ar plăcea să vă prezint periodic atât produse la care visăm toate, de la brandurile după care mergem în Sephora, doar așa, să ne clătim ochii, cât și variante accesibile pentru toata lumea, dar care iși fac treaba foarte bine. Așadar, Beauty on a budget debutează cu un brand care pe mine m-a convins: Trendy.

TRENDY – Maximal Volume Mascara

Mascara Maximal Volume e unul din cele mai iubite produse ale brandului, îl găsiți în magazinele de specialitate multi-brand și costă ~20-25 lei. Am deschise cred că mai bine de 5 mascara pe care le folosesc prin rotație. Îmi place că nu încarcă genele inutil, le dă volum și le așează foate natural. Periuța îl face foarte ușor de aplicat, e un rimel accesibil care iși face foarte bine treaba!

Trendy – All Day Wear

Fondul de ten are o textura lejera și o acoperire medie, mai ales dacă îl aplicați cu un burete de tip beauty blender (eu am unul de la Cupio care imi place mult!)  și tapotați bine. E dedicat tuturor tipurilor de ten, însă l-aș recomanda cu precădere celor cu ten normal/uscat, eu am tenul gras și l-am fixat cu pudră.  “all day wear” rezistă bine pe ten,  v-am mai spus părerea mea despre produsele care rezistă cică toata ziua, fără primer bun+ spray de fixare, nici Double Wear-ul nu stă. Anyway, l-am purtat cel mai mult 8 ore și tenul meu arăta surprinzător de bine. Nu vă speriați de diferența de nuanță în poza de mai jos, e facută la o zi după ce am venit din vacanță.

Fondul de ten costă în jur de 25 de lei și vă spun sincer că daca nu știam prețul înainte de a-l testa, nici prin gand nu-mi trecea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *