Fashion

Azi e diferit

November 23, 2017

Sunt saptamani care zboara pe langa mine, pe care cu sigurantă nu le voi aminti niciodată pentru că nu s-a întâmplat nimic remarcabil. Mi-am îndeplinit task-urile de la job, am fost la toate întalnirile la care mi-am propus și am respectat toate dedline-urile. Cred că asta înseamă să fi adult. Atât.

Dar azi e diferit.  M-am trezit cu razele soarelui de amiază în geam și am stat în pijamale până la prânz. Am luat micul dejun leneșă în pat în timp ce îmi aruncam ochii la serialul pe care nu am mai apucat să-l văd de săptămâni.

Mi-am luat jacheta roșie cu rochia din liceu și am plecat.

Am plecat cu melodia preferată în căști, pe același drum pe care merg zilnic, dar care azi mi se pare diferit. Am intrat în prima cafenea și mi-am luat un cappuccino de care pot să mă bucur pentru că nu îl beau în fugă,  disperată după o picătură de energie. Azi pot să mă plimb prin oraș, să mă opresc la toate vitrinele și să visez. Să intru în cofetărie și să mănânc un ecler cu nes fără să mă simt vinovată. Să ajung acasă epuizată, să răsfoiesc cartea prăfuită pe care am uitat-o  pe noptieră, in timp ce mă bucur de un pahar de vin. Roșu. Pentru că azi e diferit.

Jacheta: ZARA | Bocanci: Fashion Days  |  Rochie: ZARA  | Ceas: Daniel Wellington

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *