Beauty

Anticearcan MAC Pro Longwear

May 9, 2017


Pentru ca sunt “norocoasa” posesoare a unor cearcane mostenite, la care mai adaug ocazional si oboseala, anticearcanul este un produs absolut esential pentru mine.  De-a lungul timpului am testat zeci de produse tip anticearcan, atat de la branduri mari cat si produse low-cost si cu greu am gasit cateva care sa mi se potriveasca, sa acopere foarte bine si sa nu imi usuce zona din jurul ochilor.

Auzisem de mult de acoperirea mare pe care o are MAC Pro Longwear si cum anticearcanul pe care il aveam era pe terminate, era momentul perfect sa-l testez. L-am cumparat din MAC Park Lake si a fost in jur de 90 de lei, mi se pare un pret foarte bun datorita cantitatii – 9ml.  Dupa ce am testat mai multe nuante am decis ca mi se potriveste NW25.

Pareri anticearcan MAC PRO LONGWEAR

Acopera foarte bine cearcanele, cand il aplic astept cateva secunde pana sa il intind pentru ca isi schimba culoarea dupa pielea mea. Cand mi-a recomandat culoarea aceasta mi s-a parut foarte inchisa insa chiar se adapteaza perfect la tenul meu.

– Are o textura cremoasa. De obicei  ma  feresc atat de anticearcanul prea lichid pentru ca nu acopera foarte bine, cat si de cel prea gros pentru ca se strange.  MAC Pro Longwear rezista foarte bine pana seara si nu se strange.

– Imi place foarte mult la el ca nu usuca zona din jurul ochilor.

Ce imi displace la acest anticearcan:

Singurul lucru care ma deranjeaza este pompita si faptul ca produsul nu se dozeaza bine. Iese foarte mult si mereu trebuie sa sterg surplusul.

In concluzie mie imi place foarte mult MAC Pro Longwear. Il folosesc deja de aproape o luna si sunt foarte multumita de rezistenta si acoperirea lui. Cu siguranta il voi cumpara iar atunci cand il termin.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *