Beauty

Alte noutăți de la Boys’n Berries: Ultimatte 4K

October 21, 2018

Hello girls, îmi era tare dor să îmi aloc puțin timp pentru mine și să scriu un articol de beauty pe blog. Recent am primit câteva noutăți de la Boys’n Berries, brand despre care v-am mai povestit și aici, m-am bucurat să le descopăr iar acum am reușit să mă organizez să vă povestesc și vouă.

Dacă spun Boys’n Berries mă gândesc instant la rujurile mate care au făcut senzație acum câțiva ani și care au rămas în continuare în topul preferințelor mele. Pe lângă celebrele rujuri, brandul a lansat în exclusivitate pe TheMakeupShop și ceva produse care completează portofoliul brandului: primer, pudră, concealer, fond de ten, chiar și câteva palete de farduri pe care nu am reușit încă să le testez, dar sunt în wishlist pentru următoarea comandă pe care o voi da pe site.

Boys’n Berries Primeordial Skin Mattifying Face Primer

Primerul vine în două variante, cu efect de hidratare pentru tenul uscat și cu efect de matifiere, pentru tenul gras. Eu l-am testat pe cel din urmă și m-a impresionat prin textura lejeră pe care o are. Evit cât pot de mult produsele care încarcă tenul inutil și astupă porii, nu vreau să obțin acel efect de ten fake care arată bine în poze, dar niciodată în realitate. Primerul matifiază tenul și îi conferă un aspect neted, contribuie la rezistența fondului de ten, minimizează porii, obține acel efect de ten curat și “plin”, însă fără a da senzația că pielea nu mai respiră.

Boys’n Berries Ultimatte 4K PRO Liquid Foundation

Fondul de ten Ultimatte 4K vine în 6 nuanțe și este dedicat tuturor tipurilor de ten, eu am nuanța Beige. Are o textură cu care te poți juca, astfel încât să obți acoperirea pe care o dorești, eu prefer acoperirea medie, deci îl întind destul de bine pentru că este un fond de ten cu acoperire mare. Pe site scrie că are în componență vitamina B3, un ingredient benefic pentru pielea problematica, cu exces de sebum, pete sau roseata. În ceea ce privește finish-ul, aș spune că este un fond de ten ideal pentru tenul normal, eu am preferat să-l setez cu pudră, pentru că am tenul gras. Rezistă bine pe ten și nu lucește deranjant de mult,  deși nu este un produs dedicat tenului gras, se comportă foarte bine pe un ten cu exces de sebum.

Pudra pulbere Boys’n Berries MicroTouch Perfecting Loose Powde

Ajungem și la produsul care mi-a plăcut cel mai mult, pudra pulbere.  În primul rând trebuie să vă zic că urăsc pudra, urăsc să o folosesc, urăsc acest gen de produs, însă sunt nevoită sa îl folosesc din cauza tipului de ten. La fel, mi-a plăcut că deși matifiază tenul fără să fie nevoie să aplic mult produs, nu încarcă tenul și are o textură lejeră. Un alt aspect care mi-a plăcut este că lasă pielea foarte fină. Nu îmi retușez niciodată machiajul în timpul zilei, însă cred că aplicată în mai multe straturi nu arată rău.

Dacă v-a atras atenția ceva, vă sfătuiesc să intrați pe site și să citiți și drescrierile produselor, îmi place când văd o descriere detaliată a unui produs și ceea ce promite el să facă,  am încercat să nu mă repet cu informațiile de acolo și să vă povestesc experiența mea. Aștept și feedback-urile voastre dacă le-ați testat și dacă v-au plăcut. Despre burețel, anticearcăn, tuș și rujurile mate am scris și aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *