Personal

5 lucruri despre mine

May 29, 2017

Unul din lucrurile pe care s-a pus foarte mare accent la conferinta Digitals Divas a fost autenticitatea si  legatura care trebuie creata cu cititorii. Aproape toti speakerii au vorbit despre cat de importanta e transparenta in blogging si asa mi-am dat seama ca nu v-am povestit prea multe despre mine. M-am tot gandit ce ma defineste, care sunt cele mai importante sau interesante lucruri de spus despre mine, insa am ales 5 lucruri random.

Mi-am dorit foarte mult sa fiu Graphic Designer

Inca de cand am inceput liceul am stiut ca vreau sa fiu Graphic Designer. Tin minte ca stateam nopti intregi si urmaream tutoriale. Ma hotarasem deja ca asta vreau sa fac si incercam sa acumulez cat mai multe informatii in domeniu. Citeam tot ce imi pica in mana legat de design, articole, bloguri ale designerilor si abia asteptam sa termin liceul ca sa pot face ce-mi place.

Asa s-a si intamplat, am inceput sa lucrez la cateva luni dupa si chiar daca banii pe care ii luam nu imi ajungeau nici jumatate de luna, am invatat atat de multe de la primul job incat atunci nu mai conta. Am invatat ca Graphic Designul nu inseamna Photoshop. Faceam ce imi placea si incercam sa prind orice informatie, atat legata de design cat si de online.  Asa am descoperit si Marketingul, placerea de a scrie si pasiunea pentru online.

Ma consider un om foarte norocos pentru ca fac ce-mi place, si trecand peste oboseala sau programul de 8 ore, uneori simt ca nu merg la job ci fac exact ce mi-am dorit acum cativa ani. Zi de zi incerc sa invat ceva nou gandindu-ma cate o sa se adune peste 3-4-5 ani.

Imi doresc un tatuaj cu “Lorem Ipsum”

Imi doresc un tatuaj de mult timp insa nu m-am simtit niciodata pregatita sa-l fac, mai ales ca mi-ar placea sa fie la incheietura mainii, o zona foarte vizibila.

Mereu am crezut ca toate tatuajele au o poveste, sau ma rog, mi-a placut sa cred ca oamenii aleg sa isi faca un tatuaj doar atunci cand simbolizeaza ceva cu adevarat important pentru ei. “Lorem Ipsum” este un concept pe care nu multa lume in cunoaste si este destul de greu de explicat cuiva de ce as vrea un tatuaj cu numele unui site care genereaza text, insa pentru mine e mai mult de atat, e simbol, e poveste.

Beau multa cafea

As putea sa imi incep ziua fara multe lucruri, insa fara cafea nu functionez. Avantajul dependentei de cafea? N-am nevoie de multe lucruri pentru o dimineata perfecta: un Grande Cappuccino, o revista si un croissant cu unt. Voilà!

I’m a sugar addict

Am realizat de curand ca nu prea trece nicio zi fara sa mananc ceva dulce. Daca de la mancare reusesc sa ma abtin de la dulciuri nu prea. Uneori imi inlocuiesc mesele cu cate un Snikers sa ma ingras mai putin:) Nu faceti ca mine, chiar daca aparent mege nu e sanatos deloc.

Iubesc Brasovul

Am descoperit Brasovul anul trecut si m-am indragostit de acest oras. Mai fusesem la munte, in diverse statiuni insa niciodata in centrul Brasovului. Mi se pare un oras desprins din poveste si incarcat de istorie. De fiecare data plec cu bateriile incarcate si cu dorinta de a ma intoarce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *