Beauty

-417 lansează Mineral Aqua Perfection

April 26, 2018

Miercuri a avut loc lansarea unui nou produs -417, într-o locație superbă de care am rămas tare impresionată – Galeriile Artmark. -417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.

Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele -417.

După cum îi spune și numele, crema hidratantă Mineral Aqua Perfection pentru ten normal și uscat este un produs cosmetic îmbogățit cu un complex de minerale prețioase de la Marea Moartă, extrase rare din plante și vitamine. Crema regenerează suprafața pielii, datorită ingredientelor din plante atent selecționate și îmbunătățește aspectul general, oferindu-i hidratare. Textura fresh și ușoară a cremei hidratante -417 Mineral Aqua Perfection penetrează pielea imediat, lăsând în urmă un efect de satin.

Am testat crema în jur de o săptămână și m-am îndrăgostit de felul în care arată tenul meu dimineața. E foarte light și intră repede în piele,  hidratează și conferă tenului un efect foarte luminos.  Nu știu dacă e doar în capul meu, însă mirosul mă duce cu gândul la o zi de vară pe o plajă pustie.
Produsele -417 sunt disponibile în România, exclusiv în farmaciile Sensiblu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *